Üniversitemizde Yeni Lisansüstü Programlar Açıldı
Date Added :10.04.2023 16:17 Date of Update: 10.04.2023 16:17 App.goruntuleme_sayisi :952

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde açılması teklif edilen programlardan; Arkeoloji Tezli Yüksek Lisans Programı, Beden EÄŸitimi ve Spor Tezsiz Yüksek Lisans (Ä°kinci ÖÄŸretim) Programı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans (Ä°kinci ÖÄŸretim) Programları, Resim Tezsiz Yüksek Lisans (Ä°kinci ÖÄŸretim) Programı, Tarih Tezsiz Yüksek Lisans (Ä°kinci ÖÄŸretim) Programı, Türk Dili ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans (Ä°kinci ÖÄŸretim) Programı ile Yönetim BiliÅŸim Sistemleri Tezsiz Yüksek Lisans (Ä°kinci ÖÄŸretim) Programının açılması YükseköÄŸretim Yürütme Kurulu tarafından. uygun görülmüÅŸtür.

Ayrıca üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde ise Gıda Teknolojisi Tezsiz Yüksek Lisans (Ä°kinci ÖÄŸretim) Programının açılması YükseköÄŸretim Kurulu BaÅŸkanlığı tarafından uygun görülmüÅŸtür.

Üniversitemiz bünyesinde nitelikli bölümler açarak eÄŸitim-öÄŸretim yapılanmasını geliÅŸtirme gayretinde olduklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Ä°limiz ve bölgemiz baÅŸta olmak üzere ülkemizin dinamiklerine ve ihtiyaçlarına odaklanarak geliÅŸimimizi ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak öÄŸrencilerimize kaliteli lisans eÄŸitiminin yanında zengin bir lisansüstü eÄŸitim imkânı da sunmayı hedefliyoruz. Bu baÄŸlamda üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesine kattığımız yeni programların ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema