OKÜ Kadın Platformu Koordinatörlüğü’nden Çevrimiçi  Söyleşi
Date Added :10.12.2022 13:48 Date of Update: 08.12.2022 00:00 App.goruntuleme_sayisi :765

Üniversitemiz Kadın Platformu KoordinatörlüÄŸü tarafından 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla "Teoriden PratiÄŸe Toplumsal Cinsiyet EÅŸitliÄŸine Duyarlı Üniversite" konulu çevrimiçi söyleÅŸi gerçekleÅŸtirildi. 

Üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Zeynep Tekin Babuç'un moderatörlüÄŸünde gerçekleÅŸen söyleÅŸide konuÅŸmacı olarak Atılım Üniversitesi Kadın Sorunları AraÅŸtırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Damla Songur katıldı. 

SöyleÅŸide Atılım Üniversitesi' nin kampüste cinsiyet eÅŸitliÄŸinin geliÅŸtirilmesine yönelik gerçekleÅŸtirdiÄŸi bilimsel araÅŸtırmaların sonuçları, ÅŸiddetsiz kampüs çalışmaları çerçevesinde oluÅŸturulan danışmanlık, güçlendirme ve bilgilendirme odaklı bir birim olan ÖÄŸrenci Danışma Merkezi'nin faaliyetleri ve toplumsal cinsiyet eÅŸitliÄŸine duyarlı üniversite oluÅŸumu için hedefler ve yol haritası konuları ele alındı.

SöyleÅŸi üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Zeynep Tekin Babuç'un, Atılım Üniversitesi Kadın Sorunları AraÅŸtırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Damla Songur’a teÅŸekkür etmesi ile sona erdi.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema