Gençlik ve Spor Bakanımız Üniversitemizde Genç Ofis Açılışı Gerçekleştirdi
Date Added :05.12.2022 00:17 Date of Update: 05.12.2022 00:17 App.goruntuleme_sayisi :1023

Bir dizi açılış ve ziyaret gerçekleÅŸtirmek  üzere ilimize teÅŸrif  eden
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KasapoÄŸlu,  üniversitemiz KaracaoÄŸlan   YerleÅŸkesi'nde  Genç Ofis’in açılışını yaptı

Ä°limizde bir dizi ziyaret gerçekleÅŸtirdikten sonra Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kayıboyu Kız ÖÄŸrenci Yurdu'nun da açılışını gerçekleÅŸtiren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KasapoÄŸlu, Çok Amaçlı Spor Salonu açılış  programına katılan ve Voleybol oynayan  üniversitemiz Beden EÄŸitimi ve Spor Yüksekokulu öÄŸrencileri ile yakından ilgilenerek sohbet etti. 

Programın devamında  Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KasapoÄŸlu, öÄŸrencilerin kültürel, sanatsal, sportif ve sosyal aktivitelerine katkı  saÄŸlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Osmaniye Gençlik ve Spor Ä°l MüdürlüÄŸüne baÄŸlı olarak üniversitemiz KaracaoÄŸlan YerleÅŸkesi'nde kurulan Genç Ofis’in açılışına katıldı.

Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KasapoÄŸlu, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit DurmuÅŸoÄŸlu ve Ä°smail Kaya, Belediye BaÅŸkanı Kadir Kara, üniversitemiz  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, kamu kurum ve kuruluÅŸları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluÅŸları temsilcileri ve öÄŸrenciler katıldı.

Açılışta konuÅŸan  Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KasapoÄŸlu,  ‘’Gençler neredeyse biz oradayız. Bu bizim en temel politikamız. Bu nedenle bugün burada Osmaniye Korkut Ata Üniversitemizde de Genç Ofis’i sizlerle buluÅŸturuyoruz. Üniversiteler bizim en büyük paydaÅŸlarımız. Özellikle Genç Ofislerimizde ayrı bir ivme yakaladık. Gençlik merkezleri, yurtlar, spor tesisleri ve genç ofislerle her alanda gençlerimizin emrindeyiz. Genç ofisler; kültürel, bilimsel, sportif anlamda sizleri bir araya getirecek bir mekan. Bugün burada 347. Genç Ofisimizi açıyoruz.  500'e yakın da Gençlik Merkezimiz oldu. Siz deÄŸerli gençlerimiz yeterki bizden talep etmeye devam edin, biz sizlere destek olmaya devam edeceÄŸiz. Sizlerin önderliÄŸinde buralarda hizmet etmeye devam edeceÄŸiz. Bugün açtığımız Genç Ofisimizle de Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi gençlerimizle  hizmet etmeye devam edeceÄŸiz"  dedi.

Protokol üyelerinin katılımı ile OKÜ Genç Ofis'in açılışını gerçekleÅŸtiren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KasapoÄŸlu, Gençlerle bir araya gelerek sohbet etti ve gençlerin hazırladığı müzik dinletisi etkinliÄŸine katıldı.
 
Daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KasapoÄŸlu ve protol üyeleri "Annelerle Spor KonuÅŸuyoruz" temasıyla Genç Ofis'te ÅŸampiyon gençlerin anneleri ile sohbet etti.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema