TÜBİTAK 2237-A Projesi Eğitimi Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Başladı
Date Added :22.09.2022 22:18 Date of Update: 22.09.2022 22:18 App.goruntuleme_sayisi :1181

TÜBİTAK 2237-A kapsamında düzenlenen “İngilizce Öğretmen Adaylarına Yönelik İngilizce Öğretiminde Derlem Kullanımı Kursu III” proje eğitimi üniversitemiz ev sahipliğinde başladı.

Yürütücülüğünü Yıldız Teknik Üniversitesinden Doç. Dr. Ahmet Başal’ın yaptığı, üniversitemizden Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, Ondokuz Mayıs Üniversitesinden Doç. Dr. Betül Bal Gezegin ve Erciyes Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Erdem Akbaş’ın eğitmen kadrosunu oluşturduğu, yardımcı personel olarak Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulundan Öğr. Gör. Fatih Ercan ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Arş. Gör. Rakiye Ferah ve 39 farklı üniversiteden gelen 3. ve 4. sınıf İngilizce Öğretmen adayı öğrencileri ile proje etkinliği 4 gün boyunca devam edecek.


Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “İngilizce Öğretmen Adaylarına Yönelik İngilizce Öğretiminde Derlem Kullanımı Kursu III” proje eğitiminin gerçekleştiği salonu ziyaret ederek eğitmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema