Üniversitemiz, EAIE Tarafından Barselona’da Düzenlenen Yükseköğretim Fuarında
Date Added :14.09.2022 17:59 Date of Update: 14.09.2022 17:59 App.goruntuleme_sayisi :928

Avrupa Uluslararası EÄŸitim BirliÄŸi (EAIE) tarafından her yıl farklı bir Avrupa kentinde düzenlenen YükseköÄŸretim Fuarı bu yıl 13-16 Eylül 2022 tarihleri arasında Barselona’da gerçekleÅŸtiriliyor.

Söz konusu fuara üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra Dış Ä°liÅŸkiler Biriminden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. CoÅŸkun Özalp ile Dış Ä°liÅŸkiler Kurum Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir katıldı.

Uluslararası eÄŸitim temalı konferans ve fuar etkinlikleri kapsamında, üniversitemiz Dış Ä°liÅŸkiler Kurum Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir üniversitemizin mevcut ortaklarına ait stantları ziyaret ederek katılımcılarla yükseköÄŸretimde uluslararası iÅŸ birliÄŸinin geliÅŸimi ve yeni ortaklıkların kurulması konusunda görüÅŸ alışveriÅŸinde bulundu. Hâlihazırdaki iÅŸ birliÄŸini daha ileri bir noktaya taşıyabilmek için yeni ortaklıkların kurulmasının önemine dikkat çeken üniversitemiz Dış Ä°liÅŸkiler Biriminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. CoÅŸkun Özalp, katılımcıları üniversitemizin bu yöndeki motivasyonu ve potansiyeli hakkında bilgilendirdi. 

Üniversitemizin uluslararasılaÅŸma vizyonunu gerçekleÅŸtirebilmesi için bu gibi etkinliklere en üst düzeyde katılımının önemine dikkat çeken üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, görüÅŸmelerin üniversitemiz adına oldukça verimli geçtiÄŸini belirterek üniversitemize gösterdikleri ilgi için katılımcılara teÅŸekkürlerini iletti.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema