Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker, Küresel Isınma ve İklim Değişikliği Konferansına Katıldı
Date Added :22.12.2021 19:19 Date of Update: 22.12.2021 19:19 App.goruntuleme_sayisi :1377

Üniversitemiz  Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker, Hasan Aybaba Anadolu Lisesi Çevre Kulübünün daveti ile "Küresel Isınma ve İklim Değişikliği" başlıklı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Hasan Aybaba Anadolu Lisesi’nde düzenlenen konferansa çok sayıda Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri katıldı.

Üniversitemiz  Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker, konferansta; başta küresel ısınma ve nedenleri olmak üzere, İklim değişimi ile ilgili küresel ölçekte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek iklim değişimiyle ilgili olarak üzerimize  düşen görevler hakkında paylaşımda bulundu.

Konferansta öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Üniversitemiz  Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker, konferansa davetleri için Hasan Aybaba Anadolu Lisesi Çevre Kulübü öğrencilerine ve okul yönetimine teşekkür etti.

Konferans sonunda Hasan Aybaba Anadolu Lisesi Müdürü Selahattin Çuhadar ve Çevre Kulübü öğrencileri tarafından Üniversitemiz  Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hüsniye Aka Sağlıker’e çiçek takdim edildi.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema