Üniversitemiz Aktif Öğrenci Kulüpleri Toplandı
Date Added :21.12.2021 17:21 Date of Update: 21.12.2021 17:21 App.goruntuleme_sayisi :1048

Üniversitemiz SaÄŸlık Kültür ve Spor Daire BaÅŸkanlığında faaliyet gösteren öÄŸrenci kulüpleri, toplulukları tanıtım ve üye kayıtları etkinliÄŸi baÅŸladı. 

20-21-22 Aralık 2021 tarihleri arasında OKÜ Lezzet Vadisi’nde gerçekleÅŸtirilecek olan etkinlik, Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öÄŸrencilerin OKÜ bünyesinde bulunan kulüplerden haberdar olmaları ve öÄŸrencilerin ilgi duydukları alanlardaki etkinliklerini akademik yıl içerisinde düzenleyebilecekleri kulüpleri seçme ve tanıma amacıyla düzenleniyor.

ÖÄŸrencilerin sosyal-kültürel ve mesleki açıdan kendilerini geliÅŸtirmesi için kulüp ve toplulukların bir fırsat olduÄŸunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Düzenlenen kulüp tanıtım stantları ile öÄŸrencilerimiz, Üniversitemiz kulüp ve topluluklarını yakından tanıyıp kayıt yaptırdığında ve etkinliklerde yer aldığında Üniversitemize uyum süreçleri hızlanacak ve Üniversitemizde düzenlenen çeÅŸitli organizasyonlarda da görev alarak sosyalleÅŸme imkânı bulacaklardır.” diye konuÅŸtu. 

Kulüplerin stantlarını tek tek gezerek bilgiler alan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, öÄŸrencilerle yakından ilgilenerek öÄŸrencilerin kulüplere üye olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. 

Osmaniye Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Aydın Albak da kulüplerin tanıtımının yapıldığı yere gelerek stantları gezerek kulüpler hakkında bilgiler aldı.

Kulüp üyeleri tarafından açılan standları ziyaret eden ve büyük ilgi gösteren öÄŸrenciler, kulüplerle ilgili bilgileri edindikten sonra kendilerine yakın buldukları kulübe üye olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema