Üniversitemizden Yeni Bir Yaz Stajı İş Birliği Protokolü
Date Added :08.12.2021 23:15 Date of Update: 08.12.2021 23:15 App.goruntuleme_sayisi :1292

Üniversitemiz, OSMAK Rulo Makine Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. ile yaz staji işbirliği protokolü imzaladı.
 
Protokolün amacı, Üniversitemiz ile OSMAK RULO MAKİNA Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. arasında yapılan işbirliği ile nitelikli eleman yetiştirmeye katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Bu protokol, Üniversitemiz  öğrencilerinin OSMAK RULO MAKİNA Sanayi ve Ticaret Ltd Şti.’nde yaz stajı yapılmasına ilişkin yükümlülükleri kapsadığı  gibi  Üniversite-Sanayi işbirliğini geliştirme amacına yönelik olarak da sektöre yatkın ve sektörü yakından tanıyan mezunlar yetiştirmek, öğrencilerin sektörde çalışmalarını özendirmek ve bizzat uygulama yaparak beceri ve deneyimlerine katkı sağlayıp, gerçekleştirilecek projelerle kalifiye iş gücü yaratmak hedeflenmektedir. 

Protokol, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ile  OSMAK RULO MAKİNA Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanları Mahmut Kobaner ve İsmihan Kobaner tarafından imzalandı.

İmza töreninde Üniversitemiz Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Koordinatörü, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe de hazır bulundu.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema