Üniversitemizde Tenis Kursu Başladı
Date Added :25.10.2021 15:03 Date of Update: 25.10.2021 15:03 App.goruntuleme_sayisi :1223

Üniversitemiz Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜSEM) tarafından Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi’nde yetişkinlerin pandemi döneminde oluşan hareketsizliğe karşı sportif bir eylemde bulunmak ve çocukların motorik becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Tenis Kursu açıldı.

21 kursiyerin katıldığı ve 4 hafta devam edecek Tenis Kursu'nda  salı,  perşembe, cumartesi ve pazar günleri 8 saat temel tenis eğitimi veriliyor. Kursun açılış programına Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜSEM) Müdürü Doç. Dr. Alper Kaplan ve Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Fuat Bozok ve Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Fırat Karabulut katıldı.

Temel tenis eğitimini veren Öğretim Görevlisi İsmail Dehri, “Tenis kursu ile hem çocukların sosyalleşmesine ve spor kültürü oluşumuna destek sağlayıp katkıda bulunmayı hem de çocuklarla birlikte yetişkinlerde de spor bilincini oluşturmak ve tenis sporunun tanıtımına, yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” dedi.

7-12 yaş arası ve yetişkin kursiyerlerin katıldığı Tenis Kursu, kursu başarıyla tamamlayanlara başarı belgesi verilmesi ile sona erecek.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema