Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun Akit TV’de Üniversitemizi Anlattı
Date Added :14.08.2021 18:25 Date of Update: 14.08.2021 18:25 App.goruntuleme_sayisi :1083
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Akit TV kanalında Ä°smail Öz’ün sunuculuÄŸunu yaptığı "EÄŸitim Atlası" programına konuk olarak katıldı.

EÄŸitim Atlası programına katılarak Ä°smail Öz’ün sorularını yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Üniversitemizin bölüm ve programlarından,  kaliteli eÄŸitim-öÄŸretim kadromuzdan,  nitelikli idari personelimizden,   modern ve donanımlı alt yapıya sahip merkez ve ilçe yerleÅŸkelerimizden bahsetti.
Programda Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Osmaniye ilimizde devlet kurumları arasında çok yakın bir iliÅŸki, irtibat ve çok güzel bir armoni var. Bu anlamda tabiki bu motivasyonu da üniversitemizin geliÅŸimi açısından artıya çevirme fırsatlarımız bulunmaktadır. Devletimizin bize sunmuÅŸ olduÄŸu imkânlar ve bizim de burada tüm yerel imkânlarımızı da kullanarak çok iyi, çok kaliteli bir üniversite olma hayalimiz var ve bunu büyük ölçüde baÅŸardık.  Ama daha üst seviyeye çıkarmak için tüm mesai arkadaÅŸlarımızla samimi bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz.

Buradan tercih yapacak olan aday öÄŸrencilerimize ÅŸunları belirtmek istiyorum; güvenli bir kentte,  doÄŸa ile iç içe olan bir kentte,  barınma ve ulaşım sorunu olmayan bir üniversitede,  yönetimi, öÄŸrenci ile iç içe olan açık olan bir üniversitede, modern laboratuvarları,  geliÅŸkin altyapısı, geliÅŸkin modern spor alanları,  çok geliÅŸmiÅŸ her alanda spor tesislerine sahip olan bir üniversitede, 4 yıl geçirmek istiyorsanız,  2 yıl geçirmek istiyorsanız ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi mezunu olmayı hayatınız boyunca bir marka olarak taşımak istiyorsanız sizleri Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'ni gönül rahatlığı ile tercih etmeye davet ediyorum.” dedi.
e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema