Üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörlüğü'nden Yeni Projeler
Date Added :03.06.2021 00:00 Date of Update: 03.06.2021 23:27 App.goruntuleme_sayisi :1215

Üniversitemiz Kadın Platformu KoordinatörlüÄŸü ile Osmaniye Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü arasında iÅŸbirliÄŸi için planlama koordinasyon toplantısı yapılmıştır. 

 

Toplantıya Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü’nden Åžube Müdürü Bekir AltuÄŸ ASLAN ve Özel Büro Birimi ile Projeler Koordinatörü Uzm. ÖÄŸretmen Fatma ALACA ile Üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörü Doç. Dr. Ümmügülsüm CANDEÄžER ve Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Åženay ATAM ve Biyolog Åžeyda Özlem CÄ°HAN katılmışlardır. 

 

Toplantıda; kadınlara yönelik bilgilendirme toplantıları için Milli EÄŸitim Bakanlığı'na  baÄŸlı okullar vasıtasıyla öÄŸrenci velilerine ulaşılması, verilecek eÄŸitim toplantıları için bayan öÄŸretmenler ile lise seviyesindeki kız öÄŸrencilerin toplantılar hakkında bilgilendirilmeleri ve katılımlarının saÄŸlanması  konusunda iÅŸbirliÄŸi yapılması ile ilgili konular görüÅŸülmüÅŸtür. Ayrıca Pandemi kısıtlamalarının olmadığı eÄŸitim-öÄŸretim sürecinin baÅŸlaması ile birlikte yapılacak projeler hakkında istiÅŸarelerde bulunulmuÅŸ ve plânlamalar yapılmıştır.   

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema