Online Tanıtım Günleri Toplantısı Rektörümüz Başkanlığında Yapıldı
Date Added :01.06.2021 00:00 Date of Update: 01.06.2021 23:17 App.goruntuleme_sayisi :1075

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun,  aday öÄŸrencilerin üniversite tercih sürecinin yaklaÅŸması nedeniyle, Üniversitemiz bölüm ve programlarının tanıtımının daha etkin yapılabilmesi  amacıyla Osmaniye ve bölge illerde yapılabilecek iÅŸbirlikleri ve online tanıtım etkinlikleri hakkında Üniversitemiz; rektör yardımcıları, fakülte dekanları,  dekan yardımcıları, yüksekokul müdürleri, bölüm baÅŸkanları ve ilgili idari birim amirleriyle  çevrim içi ortamda istiÅŸare toplantısı gerçekleÅŸtirdi.

 

Online Tanıtım Günleri Toplantısı'nda konuÅŸan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, "Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi tercihe ÅŸayan bir üniversite ancak aday  öÄŸrencilerimize bizim üniversitemizi,  bölüm ve programlarımızı,  güçlü akademik kadromuzu daha etkin tanıtmamız gerekmektedir." dedi ve OKÜ'yü daha iyi tanıtabilmek adına yapılacak çalışmalar hakkında katılımcılarla istiÅŸarelerde bulundu.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, "Problemlerin birlikte çözümü konusunda tecrübe paylaşımını önemsiyorum ve birlik, beraberlik içinde hareket ederek OKÜ'yü en iyi noktaya taşıyacağımıza inanıyorum." dedi.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema