Üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörlüğü Sosyal Sorumluluk Projeleri Çalışmalarına Başladı
Date Added :01.06.2021 00:00 Date of Update: 01.06.2021 21:11 App.goruntuleme_sayisi :1202

Üniversitemiz Kadın Platformu KoordinatörlüÄŸü ile Osmaniye Ä°l SaÄŸlık MüdürlüÄŸü arasında iÅŸbirliÄŸi için planlama koordinasyon toplantısı gerçekleÅŸtirildi. 


Koordinasyon toplantısına, Ä°l SaÄŸlık MüdürlüÄŸü Halk SaÄŸlığı BaÅŸkanı Dr. Mehmet Bahar, BaÅŸkan Yard. Uzm. Dr. Ersin Peker; Osmaniye SaÄŸlıklı Hayat Merkezi sorumlusu Dr. Alican MansuroÄŸlu ve Dr. Derya Yıldırım ile Üniversitemiz Kadın Platformu Koordinatörü Doç. Dr. Ümmügülsüm CandeÄŸer ve Koordinatör Yard. Åžeyda Özlem Cihan katılmıştır. 


Toplantıda; SaÄŸlıklı Hayat Merkezi’nin özellikle kadınlara yönelik hizmetleri ile ilgili bilgilendirme yapılmış ve üniversite-toplum iliÅŸkisinin artırılması için pandemi sonrası için planlamalar yapılmıştır. Koordinatörlük Halk SaÄŸlığı BaÅŸkanlığı’ndan öncelikle üniversite idari ve akademik personeli ve kadın öÄŸrencileri olmak üzere eÄŸitimler verilebileceÄŸi ve taramalar yapılabileceÄŸi, ardından da Osmaniye genelinde üniversite birimlerimizin desteÄŸi ile kadınlara öncelikle KETEM biriminin tanıtılması ve farkındalık oluÅŸturulması ile ilgili bilgi alışveriÅŸinde bulunulmuÅŸtur.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema