Rektörümüz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Dolayısıyla Düzenlenen Şehitlik Ziyaretine Katıldı
Date Added :16.07.2024 09:51 Date of Update: 16.07.2024 09:51 App.goruntuleme_sayisi :690

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve Osmaniye protokol mensupları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehitliği ziyaret ettiler. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ziyarette, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Serdar Kenğer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri yer aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın devamında, Zafer Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftüsü Ali Çakmak, şehitlerimiz için dua etti. 

Programın son bölümünde, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve protokol mensupları, şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema