Üniversitemiz ve Tebriz Üniversitesi Arasında İş Birliği Görüşmeleri Başladı
Date Added :30.05.2024 15:23 Date of Update: 30.05.2024 15:23 App.goruntuleme_sayisi :316

Üniversitemiz, Tebriz Üniversitesi ile ikili iÅŸ birliÄŸini geliÅŸtirmek ve kültürel baÄŸları güçlendirmek amacıyla çevrim içi bir istiÅŸare toplantısı düzenledi. 

GörüÅŸmede, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ile Tebriz Üniversitesi arasında akademik personel deÄŸiÅŸimi, araÅŸtırma çalışmalarının teÅŸvik edilmesi, öÄŸrenci deÄŸiÅŸim programlarının geliÅŸtirilmesi ve ikili diploma veren programların düzenlenmesi gibi konular ele alındı. Ayrıca, yayın ve kültürel faaliyetlerde iÅŸ birliÄŸi ile konferans, seminer, sempozyum ve kongre gibi ortak akademik ve bilimsel etkinliklerin düzenlenmesi gibi alanlarda da iÅŸ birliÄŸi yapılması planlandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Tebriz Üniversitesi Dış Ä°liÅŸkiler Koordinatörü Prof. Dr. Saeid Shojaei ve Dış Ä°liÅŸkiler çalışanı Dr. Akbar Bagheri Azar ile gerçekleÅŸtirdiÄŸi çevrim içi görüÅŸmede, eÄŸitim-öÄŸretim faaliyetleri çerçevesinde gerçekleÅŸtirilmesi planlanan iÅŸ birliÄŸi protokolünün önemine vurgu yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, iki üniversite arasındaki bu iÅŸ birliÄŸinin hem akademik hem de kültürel açıdan büyük bir deÄŸer taşıdığını belirtti.

 

 

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema