Rektörümüz Osmaniye MYO Binası Tadilat Çalışmalarını İnceledi
Date Added :16.04.2024 17:40 Date of Update: 16.04.2024 17:40 App.goruntuleme_sayisi :624

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, 6 Åžubat KahramanmaraÅŸ merkezli meydana gelen depremlerde hasar gören üniversitemiz Osmaniye Meslek Yüksekokulu (MYO) binasının tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.


EÄŸitim-öÄŸretim faaliyetlerine çevrimiçi devam eden ve bünyesinde 13 önlisans programını bulunduran Osmaniye Meslek Yüksekokulunun tadilat ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemiz Osmaniye MYO binasına yönelik yürütülen tadilat çalışmalarını inceledi. Tadilat, bakım ve onarım çalışmalarını yerinden inceleyerek çalışmaların güncel durumu hakkında detaylı bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’u, Osmaniye MYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Bülbül ve Yapı Ä°ÅŸleri ve Teknik Daire BaÅŸkanı Vekili Mehmet Fahrettin Bilgiç karşıladı. Üniversitemiz Yapı Ä°ÅŸleri ve Teknik Daire BaÅŸkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda, yüz yüze eÄŸitime-öÄŸretim faaliyetlerine tekrardan geçilmesi planlandığı belirtildi.

Osmaniye Meslek Yüksekokulu ve yürütülen tadilat çalışmaları hakkında görüÅŸlerini belirten üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, ‘’Ekonomik ve sosyal kalkınmaya nitelikli insan gücüyle katkı saÄŸlayan Meslek Yüksekokulumuz, bünyesinde bulundurduÄŸu önlisans programlarıyla nitelikli uzmanlar yetiÅŸtirmektedir. Tadilat çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp yüz yüze eÄŸitim-öÄŸretim faaliyetlerini tekrardan sürdürmeyi planlıyoruz.’’ dedi.

e-OKÜ Faculty Members Graduates What Where? Contact Türkçe Prospective Student Koyu Tema