DeÄŸerli ÖÄŸrencilerimiz;

  2020-2021 ve 2021-2022 Projelerinden Faydalandırılmak Üzere  Erasmus+ Staj HareketliliÄŸi Hibe Dağılım Çalışması üniversitemiz Erasmus+ Komisyonunun deÄŸerlendirmesi ile sonuçlanmıştır. Listede baraj puan olarak belirlenen ''50'' ve üzeri  olan öÄŸrenciler; aday adayı sayılmaktadır ve ancak Erasmus+ Staj program kurallarına uygun staj yeri buldukları takdirde faaliyetten faydalanabileceklerdir. Bu sebeple, Dış Ä°liÅŸkiler birimimiz tarafından 22.06.2022 tarihinde, Dış Ä°liÅŸkiler Birimi toplantı salonunda 10.30' da Erasmus+ Staj Oryantasyon Toplantısı yapılacaktır.

   Erasmus+ Staj Oryantasyon Toplantısında;

     - Staj Yeri Bulma

      -CV hazırlama

      - Erasmus+ Program Kuralları;  hakkında ayrıntılı bilgi verilerek, soru-cevap ÅŸeklinde ilerlenmesi hedeflenmiÅŸtir.

   50 ve üzeri puan alan öÄŸrencilerin, süreci takip edebilmeleri adına katılımları büyük önem arzettiÄŸinden dolayı zorunlu tutulmuÅŸtur.

  2020-2021 ve 2021-2022 Projelerinden Faydalandırılmak Üzere  Erasmus+ Staj HareketliliÄŸi Hibe Dağılım Sonuçları

  Not1: Yayınlanan sonuçlarda rakamsal olarak bir hata olduÄŸunu tespit edersniz, incelememiz için fundaozbakir@osmaniye.edu.tr adresine e-posta göndererek iletiÅŸime geçebilirsiniz.

  Not2: Toplantıya asil listede olan 50 ve üzeri puanda olan tüm öÄŸrencilerin katılımı zorunludur, 50 ve altında olarak listede yer alan öÄŸrencilerin katılımı zorunlu olamamakla birlikte, süreç hakkında ayrıntılım bilgi almak isteyen öÄŸrenciler dilerse katılabilirler.

    Saygılarımızla

    Dış Ä°liÅŸkiler Birimi

20.06.2022 Görüntülenme Sayısı: 93