Üniversitemiz Web Sayfası Sorumlularına Yönelik 3 Ayrı Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kalite Koordinatörlüğü tarafından, UZEM birim personellerinin desteği ile birim/bölüm/fakülte/anasayfa web sayfalarını düzenleme sorumlularına yönelik 3 ayrı online eğitim gerçekleştirildi. Eğitimin düzenlenmesindeki temel amaç üniversitemizin web sayfasının ve yönetim panellerinin yeni bir alt yapıya taşınmış olmasından doğan hizmet içi eğitim gereksinimidir.

Söz konusu eğitimde aşağıdaki sorulara ve benzer problemlere çözüm olabilecek uygulamalı bir anlatım yapılmıştır.

Birim/bölüm/fakülte/anasayfa web sayfalarını daha etkin bir biçimde nasıl kullanabiliriz?

Haber ve duyuru nasıl eklenir ve eklerken nelere dikkat edilmelidir?

Ders/sınav programları, akademik takvim ve diğer belgeler nasıl yüklenir?

Bölüm/birim tanıtımı nasıl yapılır?

Görseller ve foto galeri nasıl yüklenir ve nelere dikkat edilmelidir?

Birim/bölüm/fakülte/anasayfa web sayfalarını standart hale getirmek için neler yapabiliriz?

Birinci eğitim BİDB personeli tarafından, ikinci eğitim Doç. Dr. Oğuzhan ÇOLAKKADIOĞLU tarafından, üçüncü eğitim ise yazılımı geliştiren şirket temsilcisi tarafından verilmiştir.

9 Haziran 2022 (Bu haber 663 defa görüntülendi)
OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleskesi 80000 Merkez / OSMANİYE
uzem@osmaniye.edu.tr