"İLETİŞİM VE HALKLA İLİŞKİLER" Konulu Eğitimle 2024 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programlarımız Başlamıştır.

Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitime İlişkin Usul ve Esasları çerçevesinde Personel Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan 2024 yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında Üniversitemiz tüm personeline yönelik olarak Rektörlük Büyük Toplantı Salonunda düzenlenen hizmet içi eğitim programı 07 Mayıs 2024 Salı günü "İletişim ve Halkla İlişkiler" konulu eğitim ile başladı.

Üniversitemiz Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Hamil NAZİK tarafından verilen "İletişim ve Halkla İlişkiler"  konulu eğitim akademik, idari ve işçi personel yoğun katılımı ile gerçekleşmiştir.

Kurumsal iletişim, halkla ilişkiler, kurumsal davranış,  iş hayatı ve insan ilişkileri ile imaj konularında değerli ve ayrıntılı bilgiler veren Prof. Dr. Mahmut Hamil NAZİK,  konu ile ilgili deneyim ve hayat tecrübelerini de personelimiz ile paylaşmıştır.

Hizmet İçi eğitim Programına sağladığı değerli katkılardan dolayı program sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay UZUN tarafından Prof. Dr. Mahmut Hamil NAZİK’e teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

"İletişim ve Halkla İlişkiler"  Eğitimi ders notları için TIKLAYINIZ..

20 Mayıs 2024 (Bu haber 149 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE
personel@osmaniye.edu.tr