Fakültemiz Öğretim Üyesinin TÜSEB B Grubu Projesi Desteklemeye Değer Bulundu

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Bal'ın yürütücü olarak yer aldığı "Diyabetik Retinopati Hastalığının Sınıflandırılması için Derin Öğrenme Tabanlı Cihaz Tasarımı" adlı proje, "Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı B Grubu Ar-Ge Projeleri Destek Programı" kapsamında destek almaya hak kazandı.

Toplam bütçesi 1.008.200 TL olan projede OKÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Bal yürtücü olarak görev alırken, araştırmacı olarak Prof. Dr. M. Özgür Zengin (İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi), Prof. Dr. Ömer Kartı (İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi), Prof. Dr. Alkan Bal (Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi), Doç. Dr. F. Önay Koçoğlu (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yazılım Mühendisliği) ve yardımcı personel olarak Öğr. Gör. Ebubekir Akkuş (Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Meslek Yüksekokulu) yer alıyor.

Kapsamı ve Hedef Kitlesi: Bu proje Prof. Dr. Ufuk Bal'a projesinde başarılar dileyen üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, "Değerli mesai arkadaşımızın çalışmalarının bilimsel ve toplumsal olarak büyük bir etki yaratmasını umuyorum." dedi. (Haberin kaynağı için tıklayınız...)

26 Eylül 2023 (Bu haber 304 defa görüntülendi)
Karacaoğlan Yerleşkesi Fakıuşağı /OSMANİYE
muhdekanlik@osmaniye.edu.tr