Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Oracle Academy Üyesi Oldu

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünün Oracle Akademi üyeliği kabul edilmiştir. Akademi, üniversitelere çeşitli olanaklar sağlayan ve Oracle firması tarafından sunulan zengin bir içerik sistemidir. Bu kapsamda:

1. Ders müfredatları ile uyumlu nesneye yönelimli programlama, veri tabanı, yapay zekâ, makine öğrenmesi ve büyük veri analizi gibi bir çok konudaki zengin içeriklere bölümümüz ulaşabilecektir.
  2. Oracle üzerinden öğrenci ve öğretim üyelerimizin deneme yapabilecekleri sanal makine ve diğer yazılımlara erişilebilecektir.
  3. Oracle Academy Education Bytes üzerinden ders videoları ve sunuları, laboratuvar deneyleri ve projelerden öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz faydalanabilecektir.
  4. Oracle Academy Application Express (APEX) ile öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz bulut üzerinden dersin deneysel çalışmalarını yapabilmeleri için gerekli yazılımları herhangi bir kurulum gerektirmeden kullanabilecektir.
  5. Oracle University kapsamında alınan eğitimlerden öğretim üyelerimiz %50 oranında indirimli olarak faydalanacaktır.
  6. Oracle Akademi kapsamında uluslararası geçerliliği olan seçili sertifika sınavlarında (veri tabanı ve programlama) %25 oranında indirim sağlanacaktır.
  7. Oracle Press kitapları %50 oranında indirimli olarak alınabilecektir.
  8. Bunun dışında öğretim üyelerimizin mesleki açıdan gelişimi ile alakalı içeriklerde kurumumuz hizmetine sunulmuştur.

1 Ocak 1970 (Bu haber 1018 defa görüntülendi)
Karacaoğlan Yerleşkesi Fakıuşağı /OSMANİYE
muhdekanlik@osmaniye.edu.tr