Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörlüğü Sanayi-Akademik Proje Destekleri Bilgilendirme Etkinliği programı yapılmıştır. Programa Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. M. Hamil NAZİK, Fen Bilimleri Enstitü Müdürü ve Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörü Sayın Doç. Dr. Bülent YANIKTEPE, Kadirli Ticaret Odası Başkanı Sayın Mehmethan YÜKSEL, Kadirli OSB Müdürü, KOSGEB, TÜBİTAK ve DOĞAKA temsilcilerinin yanı sıra fakülte akademik ve idari personeli ve öğrencileri de katılım göstermiştir. Bilgilendirme etkinliğinde üniversite sanayi işbirliği süreci içerisinde KOSGEB, TÜBİTAK ve DOĞAKA programlarından kimlerin ve nasıl faydalanacağı ele alınmıştır.  TÜBİTAK programları konusunda Dr. Öğr. Üyesi Muhammed ORDU ve Dr. Öğr. Üyesi Hacer İÇEN ; DOĞAKA konusunda Öğr. Gör. Nihat KAYA ; KOSGEB programları konusunda ise KOSGEB uzmanı Alper YÜCEL fakültemiz personeli ve öğrencilerine bilgiler vermiştir. Program sonunda verilen bilgiler ışığında sorulara cevaplar verilmiştir.

30 Kasım 2022 (Bu haber 440 defa görüntülendi)
Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi, 2006 Sokak No12 Kadirli/OSMANİYE/ e-mail kadirlisbbf@osmaniye.edu.tr
kadirlisbbf@osmaniye.edu.tr