Genç Kütüphaneci Adayları Kütüphanemizde

Üniversitemiz Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğrencileri, “58. Kütüphane Haftası” etkinlikleri kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Sonat ve Arş. Gör. Ayşe Bayraktar ile birlikte Üniversitemiz Kütüphanesini ziyaret ettiler.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Konferans salonunda Daire Başkanı Necati Gök “Yeni Nesil Kütüphaneler” başlıklı sunumu ile birlikte OKÜ Kütüphanesinin mevcut durumu, fiziki ve sosyal imkanları hakkında bilgiler sundu. Öğrencilere mesleğin incelikleri ve tecrübeleri hususunda  ve “Teknik Hizmetler” birimi hakkında yerinde (Kütüphane Teknik Birimler Ofisi) bilgi aktardıktan sonra bir kitabın rafa çıkma serüvenini özetledi.

OKÜ Kütüphanecileri Meltem Dablan, “Hiperkitap” uygulaması hakkında bilgi verirken ödünç verme-iade alma hakkında bilgi vermeyi ve kütüphane turunu ise Kütüphaneci Remzi İdin gerçekleştirdi.

Program soru-cevap kısmı, mesleğin geleceği, staj imkanları ve sosyal boyutları hakkında bilgi alışverişi ile sona erdi.

31 Mart 2022 (Bu haber 700 defa görüntülendi)
Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi, 2006 Sokak No12 Kadirli/OSMANİYE/ e-mail kadirlisbbf@osmaniye.edu.tr
kadirlisbbf@osmaniye.edu.tr