Valencia Language Club Dil Okulları Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği Kapsamında Üniversitemizi Ziyaret Etti

Koordinatörlüğü Çukurova Üniversitesi Dış İlişkiler Birimi tarafından yürütülen “Çukurova Erasmus Staj Konsorsiyumu” kapsamında İspanya'nın Valencia şehrinde bulunan Valencia Languages Club Dil Okulları’nın yetkilisi ve Genel Müdürü Maria Alejandro 04-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Üniversitemiz ve diğer konsorsiyum ortakları olan bölge üniversitelerinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu okutmanları ve hazırlık sınıfı öğrencilerine seminer vermek üzere ziyarette bulundu.

Bu ziyaret esnasında; Yabancı Dil Öğretimi ile ilgili güncel teknik ve metotlar üzerinde durulmuş olup, dil öğretiminde “Esneklik, Temel Dil Bilgisi, Günlük Konuşma, Değişime Açıklık ve Kulüp Faaliyetlerini Destekleme” ile ilgili detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Seminere Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü ve Dış İlişkiler & Erasmus Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Serpil Uçar, Yabancı Diller Yüksekokul Müdür Yardımcısı Okt. Kübra Örsdemir, Çukurova Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Okutman Semra Sadık Krupka,  Uzm. Funda Özbakır ve Yabancı Diller Yüksekokulu Okutman ve öğrencileri katıldı.

Seminer sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret eden Maria Alejandro, üniversitemiz ve yapılanması konusunda beğenilerini dile getirirken Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk ise üniversitemize gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

1 Ocak 1970 (Bu haber 1953 defa görüntülendi)
Dış İlişkiler Birimi Karacaoğlan Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi Batı Girişi EG-Blok Zemin Kat 80000 Merkez/OSMANIYE
disiliskiler@osmaniye.edu.tr