İktisat Bölümü 8. Mezunlarını Verdi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 28 Haziran 2024 tarihinde, üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi’nde düzenlendi. OKÜ Stadyumu’nda gerçekleştirilen coşkulu törende, mezunlarımız diploma almanın gururunu yaşadılar. Törene katılan OKÜ’lü mezunlar; heyecanlarını ve mutluluklarını aileleri, sevdikleri, arkadaşları ve hocalarıyla paylaştı.

Törende yaptığı konuşmalarında OKÜ’lü mezunlara güvenini ve inancını ifade eden üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, ‘’Hepiniz büyük zorlukları aşarak, azimle çalışarak mezun olma gururunu hak ettiniz. Bundan sonra da yolunuz uzun ve zorluklarla dolu olabilir, fakat unutmayın ki Cumhuriyetimizin kurucuları büyük fedakarlıklarla ülkemizi bugünlere taşıdılar. Şimdi, bu büyük mirası devralma sırası sizde. Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi mirasım dediği bilimin ve aklın ışığında, temel değerlerimize sıkı sıkıya sarılarak Cumhuriyetimizi geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Eğitim süreciniz boyunca kazandığınız bilgi ve deneyimler, azim ve kararlılıkla birleşerek ülkemizin aydınlık geleceğine katkı sağlayacaktır. Sizin başarınız, sadece kendiniz için değil, ülkemiz ve tüm insanlık için ilham kaynağı olacaktır. Hepinizin mezuniyetlerini kutluyor, bundan sonraki yaşamınızda ailelerinizle birlikte mutlu ve başarı dolu bir yaşam diliyorum.’’ şeklinde konuştu.

2023-2024 Akademik Yılı mezunlarıyla birlikte bölümümüz, 8. mezunlarını vermenin sevincini yaşadı.

İktisat Bölümü mezunlarımıza, ülke ekonomimize katma değer yaratabilecekleri istihdam olanakları ve Cumhuriyetin ışığında aydınlık bir gelecek diliyoruz.

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni haberinin tamamına ulaşmak için tıklayınız.

3 Temmuz 2024 (Bu haber 30 defa görüntülendi)
Karacaoğlan Yerleşkesi F Blok 80000 OSMANİYE
.@osmaniye.edu.tr