Düziçi Meslek Yüksekokulunda Hayırlı Olsun Ziyareti

Düziçi Belediye Başkanı Sayın Mustafa İBA, Osmaniye Çalışma ve İş-Kur Müdürü Sayın Hacı AKKOYUNLU, Düziçi Emniyet Müdürü Sayın Mustafa KARA ve Düziçi Belediye Meclis Üyesi Sayın Ökkeş EMİRLER, Korkut Ata Üniversitesi Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Adnan BOZDOĞAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İBA, Düziçi Belediyesi olarak eğitime önem verdiklerini ve okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesi noktasında gerekli destekleri sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.
Osmaniye Çalışma ve İŞKUR Müdürü Hacı AKKOYUNLU ise Düziçi için hizmet neferi olmaya devam edeceklerini belirtti. İstihdama ve insan eğitimine yönelik her adımı canı gönülden desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adnan BOZDOĞAN, Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İBA’ya, Osmaniye Çalışma ve İş-Kur Müdürü Hacı AKKOYUNLU’ya, Düziçi Emniyet Müdürü Mustafa KARA’ya ve Düziçi Belediye Meclis Üyesi Ökkeş EMİRLER’e nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ileterek teşekkür etti.

Preview

3 Mayıs 2024 (Bu haber 113 defa görüntülendi)
OKÜ Düziçi Meslek Yüksekokulu İrfanlı Mahallesi 80600 Düziçi / Osmaniye
03288271000 Dahili: 5415 - 5402 - 5411 / 03288271043