Üniversitemizden TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yazma Eğitimi

Üniversitemizde, TÜBİTAK 2204-A Lise ve 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması proje yazma eğitimi verildi.

Üniversitemizden Doç. Dr. Mustafa Sevindik, Doç. Dr. Hilal Kuşçu Karatepe, Dr. Ögr. Üyesi Ahmet Kardaşlar, Dr. Ögr. Üyesi Ayşenur Gürgen, Dr. Ögr. Üyesi Feyza Uçar Çabuk, Dr. Ögr. Üyesi Oğuzhan Koçer, Dr. Ögr. Üyesi Servet Özoruç, Ögr. Gör. Dr. Bilgen Gaye Yalpa, Ögr. Gör. Dr. Bulut Hüner ve ilimiz Milli Eğitim AR-GE Departmanı tarafından Osmaniye'de görev yapan ortaokul ve lise öğretmenlerine yönelik TÜBİTAK 2204-A Lise ve 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması proje yazma eğitimi verildi.

Üniversitemiz akademisyenlerinin Osmaniye'de görev yapan öğretmenlerle eğitim kapsamında buluştuğu etkinlik sayesinde öğretmenlerin proje yarışmalarında daha etkili çalışmalar sunması adına önemli aşamalar katedildi.

Teorik bölümü 5-7 Aralık 2023 tarihleri arasında, 3 gün süreyle üniversitemizde gerçekleştirilen eğitimin uygulama bölümü ise BİLSEM’de düzenlenecek.

11 Aralık 2023 (Bu haber 122 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi