OKÜ Projeleri SEECO Kapsamında Tam Başvuru Aşamasına Geçti

Üniversitemiz projeleri, Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO), Sosyal Girişimcilik Merkezi ve Geçim Kaynağı Tesisi Destek Programı Proje Teklif Çağrısı kapsamında yapılan değerlendirme sonucuna göre “Tam Başvuru” aşamasına devam etmeye değer görüldü.

OKÜ bünyesinde yürütülen ‘’ Lezzetli Gelecek: Kadınlar İçin Sürdürülebilir Gastronomi Eğitimi’’ ve ‘’ Yeni Nesil Oyun: Gençler ve Kadınlar İçin E-spor Atölyesi’’ başlıklı projeler, SEECO Sosyal Girişimcilik Merkezi ve Geçim Kaynağı Tesisi Destek Programı Proje Teklif Çağrısı kapsamında, “Tam Başvuru” aşamasına geçmeye hak kazandı.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Bölgesi (Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye) ön başvuruları değerlendirme aşamasını başarıyla geçen 3 projemizden 2’si tam başvuru aşaması değerlendirme neticesine göre destek almaya hak kazanacak.

SEECO proje teklif çağrısı dahilinde sunulan OKÜ projeleri, sosyal girişimcilik odağında kadınlar ve gençlerin sosyo-ekonomik yönden güçlendirilmesi ve toplumsal uyumun sağlanması amacıyla hazırlanmıştır.

13 Mayıs 2024 (Bu haber 56 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi