GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU DUYURUSU

12.04.2014 tarih ve 28970 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren,  Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca, 2024 yılında Üniversitemizin çeşitli birimlerindeki kadrolar için Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapılacaktır. Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı suretiyle atama yapılacak boş kadrolar ve başvuruda bulunacak personelde aranılacak nitelikler aşağıdaki tablolarda yer almaktadır. Ayrıca personel boş kadrolar ve aranılacak nitelikler ile sınav konularına www.yok.gov.tr/Sayfalar/DuyuruDetay.aspx?did=1446 adresinden de ulaşabilecektir.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı başvuruların 31.05.2024 tarihi mesai bitimine kadar ekteki dilekçe ile kapalı zarf içinde Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılması gerekmektedir. Adaylar sadece bir kadroya başvuru yapabilecektir. Başvuruların incelenmesi sonucunda sınava girme şartlarını sağlayan adayların başvuruları kabul edilecektir. Başvurusu kabul edilen adayların listesi 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz web sayfasından yapılacaktır.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Üniversitemiz birimlerinde görev yapan tüm idari personel (yıllık izin/ mazeret izni/ücretsiz izin kullanan personel dahil) başvuru yapabilecektir.

Görevde Yükselme Sınavı İlan Edilen Kadro ve Şartları Tablosu

Unvan Değişikliği Sınavı İlan Edilen Kadro ve Şartları Tablosu