Staj Takvimi

Zorunlu Staj Uygulamasını kendi meslek alanına uygun yerlerde yapacak öğrencilerimiz için staj başvuru tarihleri staj takviminde verilmiştir.

2022 Staj Takvimi.pdf

Öğrencilerimiz  Staj Defteri  https://www.osmaniye.edu.tr/dosyalar/omyo/Dosyalar/Staj%20Defteri%20son%20hali.pdf ni buradan indirip ciltlettirerek hazır hale getirebilecekleri gibi talep eden öğrencilerimiz Meslek Yüksekokulumuzdan da bu belgeleri alabilirler.

Form 1' den 4 nüsha , Öğrenci Günlük Çalışma Raporu sayfasından 30 nüsha olacak şekilde staj defteri oluşturulmalıdır.

Form 1:  20.05.2022 tarihine  kadar 4 nusha şeklinde doldurulup staj yerine imzalatıldıktan sonra bölüm başkanı, daha sonra ilgili müdür yardımcısına imzalatılacaktır. İmzaları tamamlanan Form 1’in bir nüshası birimimiz mali işlere, bir nüshası bölüm başkanlığına, bir nüshası staj yapılacak iş yerine teslim edilecektir.

Form 2 : Doldurulduktan sonra defterden koparılmayıp, staj komisyonu değerlendirmesi esnasında staj komisyonu tarafından kopartılıp dosyalanacaktır.

Form 3: Doldurulduktan sonra mali işler bürosuna teslim edilecektir.

Form 4: Doldurulduktan sonra Bölüm Başkanınıza imzalatıp staj yapılacak iş yerine teslim edilecektir.

Form 5: Staj esnasında denetim için öğretim elemanı gelmesi halinde, ilgili öğretim elemanı dolduracaktır.

Form 6: Staj tamamlandıktan sonra staj yapılan iş yeri tarafından doldurularak imzalandıktan sonra kapalı ve mühürlü bir zarfın içerisinde staj yapan öğrenciye teslim edilecektir. Öğrenci zarfı staj defteri ile birlikte staj komisyonuna teslim edecektir. ( Form 6 , bazı işyerleri tarafından posta yolu ile gönderilmektedir. Staj yerinizin formunuzu posta yolu ile göndermesi halinde, postanın en geç 31 Ağustos 2022  tarihinde bölüm başkanınıza ulaşması gerekmektedir.)

23 Mart 2022
Karacaoğlan Kampüsü 80000 OSMANİYE/TÜRKİYE