STAJ BAŞVURU KABUL VE SÖZLEŞME FORMU TESLİMİ

Sevgili Öğrenciler,

Tarih : 23.05.2024 Perşembe günü Stüdyo A ‘da saat 12:15’te  Staj Başvuru Kabul ve Sözleşme Formlarını teslimi alınacaktır. Belgeler imza karşılığı alınacak olup bir başkası yerine belge teslimi mümkündür.
     Evraklarda aranılacak kriterler:

-Öğrenci ve staj yapılacak kurum tarafından doldurulacak alanların dolu olması.

-Gerekli sayıda nüsha olması. (Toplam 3 nüsha olması gerekmektedir, biri staj yapılacak kuruma verilecek olup diğer ikisi okul tarafından alınacaktır.)

-Her nüshada gerekli yerlerin imza kaşeli olması. Okü İç Mimarlık Staj Yönergesi gereğinde imzalardan en az biri iç mimar/mimar imzası olmalıdır. (okula teslim edilecekler ıslak imzalı olmak durumundadır. Her sayfada paraf olmalıdır.)

-Tarih kısmının tam 30 iş günü olacak şekilde doldurulmuş olması. (tarihten emin olmayanlar geçici olarak silinebilir bir kalemle doldurabililer.)

-Şantiye stajı yapacakların İÇT202 Proje II - Ofis stajı yapacakların İÇT302 Proje IV dersini geçme zorunluluğu vardır. Dersleri geçememeleri durumunda zorunlu stajlarını yapabilmeleri mümkün değildir.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Staj Komisyon Başkanlığı

17 Mayıs 2024