DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Kıymetli öğrencilerimiz;

Fakültemizde biri 2017-2018 diğeri 2022 Müfredatı olarak adlandırdığımız iki müfredat yürürlükte olduğu ve buna bağlı olarak seçilecek dersler arasında farklar bulunduğu için bu karışıklığı en aza indirgemek, hatta mümkünse tamamen ortadan kaldırmak için sınıf sınıf Bahar döneminde seçilecek dersleri gruplamaya çalıştık.

Paylaşacağımız tablolar, genel bir özelliğe sahiptir. Bu anlamda bazı öğrencilerimizin bir veya birden çok özel durumu olabilir. Özel bir durumu olan öğrencilerimiz, durumlarını danışmanlarına bildirmeleri gerekmektedir.

Yine ders seçimlerinde sorumluluk öğrenciye aittir. Ders seçimlerinde hata veya eksiklik bulunan öğrencilerimiz danışman onay haftasında kesinlikle danışmanlarına ulaşıp durumu ona bildirmeleri gerekmektedir. Tüm çabalarınıza rağmen danışmanınıza ulaşamamanız halinde idareden yardım alabilirsiniz. Bir şekilde ders seçimi ile ilgili hata ve eksikliği danışman onay haftası sonrasına bırakmamanız gerekir.

1. Sınıf Bahar Döneminde Seçilecek Dersler ve Bazı Hususlar İçin TIKLAYINIZ.

2. Sınıf Bahar Döneminde Seçilecek Dersler ve Bazı Hususlar İçin TIKLAYINIZ.

3. Sınıf Bahar Döneminde Seçilecek Dersler ve Bazı Hususlar İçin TIKLAYINIZ.

4. Sınıf Bahar Döneminde Seçilecek Dersler ve Bazı Hususlar İçin TIKLAYINIZ.

4 Mart 2024
ilahiyat@osmaniye.edu.tr