2023-2024 BAHAR YARIYILI “HAFTALIK DERS PROGRAMI” VE “DERS KAYITLARI” HAKKINDA

2023-2024 Bahar Yarıyılı Haftalık Ders Programı ve Ders Kayıtları Hakkında

Kıymetli öğrencilerimiz;

• Bu dönem “ikinci öğretim derslerimiz 15.15’te” başlayacaktır. Bu anlamda özellikle çalışan öğrencilerimiz varsa ve 15.15’te gelemeyeceklerse 17.15 veya 19.15’teki şubeleri seçmeleri daha doğru olacaktır.
  • Birinci dönem “Öğretmenlik Uygulaması” dersini seçmiş olan öğrencilerimiz, -daha önceki duyuruda da ifade ettiğimiz gibi- birinci dönem Öğretmenlik Uygulaması dersi için seçmiş olduğu akademisyen danışman hocayı seçecektir. Bu karar, mevcut şartlar içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fakültemiz tarafından alınması gereken bir karardı. Üniversite akademik takviminin geç başlaması nedeniyle zor da olsa 1 Mart'ta kapanacak olan sistemin 8 Mart'a kadar açık kalmasını sağlayabildik. Bu kısa sürede de istenilen her işlemi yapamamaktayız.
  • Ders kayıt haftasında sistem otomatik olarak OBS’nize eklememişse en başta ve özellikle alttan olan derslerinizi seçiniz; daha sonra dönem derslerinize geçiniz.
  • Ders kayıt haftasında tüm dikkat ve çabanıza rağmen yine de eksik veya hatalı bir durum olursa kesinlikle bir sonraki hafta yani danışman onay haftasında danışmanıza gelerek veya teams üzerinden iletişime geçerek o eksiklik veya hatayı çözmeye çalışınız. Zira o hafta giderilmeyen o sorunlardan sorumlu sizler olacaksınız.
  • Ders seçimi konusunda sorumluluk öğrencilerdedir. Bununla birlikte seçilecek dersler konusunda danışmanlarınızla irtibata geçmenizde fayda vardır.
  • Ders seçimi konusunda danışmanlarınız sizlerle ilgilenecek ve sizleri yönlendireceklerdir. Bununla birlikte yetiştirebilirsek -buna ek olarak- ders seçimi hakkında önemli bazı hususları sizlerle paylaşmaya gayret edeceğiz.

2023-2024 Bahar Dönemi Haftalık Ders Programı İçin TIKLAYINIZ.

3 Mart 2024
ilahiyat@osmaniye.edu.tr