DÖNÜŞÜMLÜ YÜZ YÜZE EĞİTİM HAKKINDA

Pandemi sürecinde 2021-2022 Eğitim Öğretim GÜZ yarıyılında Fakültemiz lisans dersleri dönüşümlü olarak yüz yüze eğitime devam etmektedir. Bu bağlamda;

1. Sınıflar genel liste üzerinden ikişer şubeye ve onlar da A ve B olmak üzere 2 gruba ayrılmıştır (OBS sisteminde ders kaydında seçtiğiniz şubeleri dikkate almayınız.)

2. Genel liste üzerinden sınıflar belirlendiği için öğrencilerin dersleri hep aynı gruplara denk gelmektedir. Üstten ders seçimi yapan öğrencilerin almış oldukları derslerde çakışma yaşayanlar kendilerine uygun olacak gün ve gruba göre üstten olan ders grubunda dersini takip edecek,  o dersin hocasıyla iletişime geçerek ismini yoklama listesine yazdıracaktır.

3. Dönüşümlü olarak grubun birisi yüz yüze eğitim görürken şubenin diğer grubu teams üzerinden senkron (canlı) veya asenkron olarak (video paylaşımı vb.) derse devam edecektir. Nasıl bir yol izleneceği bilgisi dersin hocası tarafından öğrencilere bildirilecektir.

4. Öğrencilerin hangis sınıflarda ders göreceği sınıf kapılarında belirtilmektedir.

5. Öğrencilerin fakülteye giriş çıkışları ÖĞRENCİ girişinden yapılacaktır.

6. Dersleri takip etmek için öncelikle Güncel Haftalık Ders Programını kontrol ediniz.

7. İFS405bÖğretmenlik Uygulaması Dersi için öğrenciler hafta içinde bilgilendirileceklerdir. Öğrenci, Okul ve Danışman listeleri hafta içinde duyurular kısmında yayınlanacaktır.

8. Dönüşümlü ders tablosunda hangi grubun o hafta derse geleceği koyu renkle belirtilmektedir. Açık renkli kutucuklar o hafta derse gelmeyecek gruplar içindir.

1. Sınıf N.Ö. Listesi için buraya tıklayınız.

1. Sınıf İ.Ö. Listesi için buraya tıklayınız.

2. Sınıf N.Ö. Listesi için buraya tıklayınız.

2. Sınıf İ.Ö. Listesi için buraya tıklayınız.

3. Sınıf N.Ö. Listesi için buraya tıklayınız.

3. Sınıf İ.Ö. Listesi için buraya tıklayınız.

4. Sınıf N.Ö. Listesi için buraya tıklayınız.

4. Sınıf İ.Ö. Listesi için buraya tıklayınız.

Dönüşümlü Haftalık Ders Tablosu için buraya tıklayınız.

3 Ekim 2021
ilahiyat@osmaniye.edu.tr