Geleceğinize Açılan Kapı...
Osmaniye Korkut
Ata
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
2022 Yılı BESYO Özel Yetenek Sınav Sonuçları

BESYO 2022 ÖZEL YETENEK SINAVI YERLEŞTİRME LİSTELERİ

Kadın Adaylar Kesin Sonuç Listesine ulaşmak için tıklayınız.

Erkek Adaylar Kesin Sonuç Listesine ulaşmak için tıklayınız.

Milli Erkek Adaylar Kesin Sonuç Listesine ulaşmak için tıklayınız.

Şehit/Gazi Yakını Kadın Adaylar Kesin Sonuç Listesine ulaşmak için tıklayınız.

BESYO 2022 YILI ÖZEL YETENEK SINAVI İLE KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. TYT Sonuç Belgesi.

2. Lise diploması aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi.

3. Son altı (6) ay içerisinde çekilmiş 4,5x6,0 cm boyutunda vesikalık fotoğraf (6 adet)

4. Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik belgesi aslı ve fotokopisi.

5.Tam teşekküllü devletüniversite veya özel hastanelerden alınmış “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna kayıt yaptırmasında sakınca yoktur” ibaresi olan Sağlık Kurulu Raporu.

6. Engelli adayların sağlık raporları.

7. Milli Sporcuların, Milli Sporcu Belgesinin ilgili federasyondan ıslak imzalı aslı ve fotokopisi

8. Askerlik çağına gelmiş adaylar için durumlarını gösterir belge.

9. Şehit/Gazi yakınları için Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden alacakları onaylı belge

NOT: Tüm adayların kayda gelirken istenilen evrakları hazır bulundurmaları gerekmektedir. Giriş şartlarını taşımadıkları halde yanlış bilgi vererek, asılsız belge veya belgeler ile kaydını yaptırmış olanların bu durumları, eğitim–öğretim süresi içerisinde ne zaman tespit edilirse edilsin, okul ile ilişikleri derhal kesilir ve haklarında kanuni işlem yapılır.

ASIL kazanan adayların kayıtları 5-6 Eylül 2022 08:00-17:00 saatleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda şahsen yapılacaktır.

I. Yedek kayıtları 7 Eylül 2022 Çarşamba günü 08:00-17:00 saatleri arasında şahsen Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda şahsen yapılacaktır.

I. Yedek kayıtlardan boş kalan kontenjanlar için 7 Eylül 2022 saat 18:00 'de II. Yedek Liste ilan edilecektir. II. Yedek kayıtları 8 Eylül 2022 Perşembe günü 08:00-17:00 saatleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda şahsen yapılacaktır.

II. Yedek kayıtlardan boş kalan kontenjanlar için 8 Eylül 2022 saat 18:00 'de III. Yedek Liste ilan edilecektir. III. Yedek kayıtları 9 Eylül 2022 Cuma günü 08:00-17:00 saatleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda şahsen yapılacaktır.

Kayıtlar şahsen yapılacaktır. Belirtilen tarih ve saatte kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Sağlık Kurulu Raporu İle İlgili Önemli Duyuru !!

2022 Özel Yetenek Sınavı sonucunda kayıt yaptırmaya hak kazanan ASIL ve YEDEK adayların sağlık kurulu raporlarını kayıt tarihi günlerinde yetiştiremedikleri takdirde geçici kayıtları kabul edilecek olup eksik olan evraklarını 18.09.2022 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar eksik evraklarını teslim etmeyen adayların kayıtları silinecektir.

Sınav Üst Komisyonu Kararıdır.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE
besyo@osmaniye.edu.tr