Sıra No |
Kurs Adı |
Beyaz Şapkalı Mantar Yetiştiriciliği Kursu
|
1 |
Kontenjan |
En az 10 Kişi
|
|
|
|
2 |
Kimler Katılabilir | Okuma-Yazma bilen Herkes Katılabilir. |
3 |
Kurs İçeriği |
1. Mantarın Tanımı
2. Mantar Üretimi 3. Mantarın İnsan Beslenmesi ve Sağlığı Bakımından Önemi 4. Morfolojik Özellikleri 5. Mantar Ekolojisi 6. Mantar İşletmeleri, Mantar Üretim Yerleri, Üretim Sistemleri ve Biçimleri 7. Modern Mantar İşletmelerinde Mantar Yetiştiriciliği 8. Mantar Yetiştirme Aşamaları 9. Bakım ve Hasat 10. Ambalajlama ve Pazarlama
|
Görüntülenme Sayısı: 416