Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Çağrı Metni

 

24-26 Nisan 2024 tarihlerinde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek olan "Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Göç ve Kalkınma Kongresi’nde sizleri ağırlamaktan onur duyarız.

Kongremizde kuramsal ve uygulamalı akademik çalışmalarını sunmak üzere, Göç ve Kalkınma alanında çalışan araştırmacı ve akademisyenleri bir araya getirmeyi amaçlamaktayız. Başta Göç ve Kadın, Göç ve Çocuk, Göç ve Sağlık, Göç ve Sanat, Göç ve Eğitim, Göç ve Entegrasyon, Göç ve Afet çalışmaları olmak üzere Göçün Çalışma Hayatına Olan Etkileri gibi çeşitli konuları kapsayan araştırma ve çalışmaların paylaşılabileceği bu kongreyi düzenlemekten gurur duyuyoruz.

Bildiriler konferans alanında yüz yüze veya uzaktan katılım ile sunulabilecektir. Bildiri özeti gönderimi için son tarih 10 Nisan 2024’tür. 

Bildirilerinizi https://osmaniye.edu.tr/okugoc adresinden özet ve tam metin gönderimi sekmesindeki formu doldurarak veya https://forms.gle/CZEA2VcYuNRbsKnF8 bağlantısını direkt ziyaret ederek gönderebilirsiniz. 

Kongre dili bilim alanına göre değişkenlik gösterebilir, ancak bütünlük arz etmesi açısından bildirilerin Türkiye Türkçesi, Almanca, İngilizce ve Arapça dillerinde yazılması tercih edilmektedir. Yabancı katılımcılar istedikleri takdirde sunumlarını kendi dillerinde sunabileceklerdir.

OKUGOC-2024, hakemli ve uluslararası bir kongredir. Kongreye gönderilen bildiriler iki kör hakem tarafından (kör hakem sistemi) değerlendirilecektir. Kabul edilen bildiri özetleri 2024 yılı içinde, "E-Özet Kitapçığı" şeklinde elektronik ortamda yayımlanacak ve ilgili katılımcıların e-posta adreslerine gönderilecektir. Bildiri tam metinlerinin ise yine 2024 yılı içinde “E-Kitap” şeklinde düzenlenerek katılımcıların e-posta adreslerine gönderilmesi veya indirme linkinin kongre sayfasında paylaşılarak duyurulması planlanmaktadır.

Kongrede sunulmak üzere kabul edilen bildirilerin tam metinleri, yazarların tercihleri ve düzenleme kurulunun kararı dikkate alınarak kitap bölümü olarak yayımlanabilecektir. Ayrıca uluslararası hakemli bir dergi olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dergisinde de 2024 yılında yayımlanmak üzere değerlendirilebilecektir.

Kongreye dair her türlü soru, görüş ve önerilerinizi okugoc@osmaniye.edu.tr adresine yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz. Kongre ile ilgili daha detaylı bilgi edinebilmek için https://osmaniye.edu.tr/okugoc adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sizleri Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Göç ve Kalkınma Kongresi"nde aramızda görmeyi bekliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

 

Kongre Düzenleme Komitesi

26 Ocak 2024
İletişim
Karacaoğlan Kampüsü 80000 OSMANİYE/TÜRKİYE
00328827100
00328825096
sevalsuzulmus@osmaniye.edu.tr