Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Hakkımızda

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Dil Uygulamaları Araştırma Merkezi, Osmaniye ili ve çevre illerde faaliyet gösteren şirketler, devlet daireleri ile halka hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Türkiye’nin neresinde olursanız olun, etik ilkeler çerçevesinde ve güvene dayalı olarak telefonla pratik geliştirme ve edindirme hizmetinden yararlanabilirsiniz.
Her biri alanında uzman personelimiz, sizi istediğiniz saatlerde arayarak seçeceğiniz 10, 20 ya da 30 dakikalık konuşma programları ile 30 günde yabancı dil konuşma pratiğinizi geliştirdiğinizi kendiniz göreceksiniz.
Yabancı dil öğrenmek günümüzde herkesin arzuladığı ancak ne yazık ki, çok az kişinin başarabildiği bir beceridir. Dil yetisi yeme, içme, nefes alma ya da hareket etme gibi doğuştan gelen bir özellik değil sonradan edinilen bir beceridir. Bu da isteyen herkesin bu beceriyi edinebileceğini göstermektedir.
Yıllarca yabancı dil kurslarına giderek bir adım ileriye gidemeyen kişilerin tek başarısı hedef dilin gramerini öğrenmek olmuştur. Gramer dilin matematiği olup kullanım becerisi ile ilgisi yoktur. Merkezimiz sizlere öğrenmek istediğiniz dilin kurallarını değil bizzat kendisini kullanma şansı tanımaktadır.

22 Eylül 2023
İletişim
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü
03288271010