Geleceğinize Açılan Kapı...
Osmaniye Korkut
Ata
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitimleri Başladı

Üniversitemiz bünyesinde akademik ve idari çalışanlara yönelik düzenlenen hizmet içi eğitimler başladı.

Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitime İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde 2024 yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında, akademik ve idari çalışanlara yönelik olarak düzenlenen hizmet içi eğitim programı başladı. Eğitim programı dahilinde ‘’İletişim ve Halkla İlişkiler’’ başlıklı ders, Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Hamil Nazik tarafından Rektörlük Büyük Salonda gerçekleştirildi. Hizmet içi eğitim programının ilk dersine üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra üniversitemiz dekanları, daire başkanları ve müdürler ile çok sayıda akademik ve idari çalışan katıldı.

OKÜ Hizmet İçi Eğitimleri kapsamında ilk dersi veren Prof. Dr. Mahmut Hamil Nazik, üniversitemiz çalışanlarına yönelik iletişim ve halkla ilişkiler alanında detaylı bir sunum gerçekleştirerek; kurum içi iletişim, kurumsal iletişim, kurumsal davranış, imaj gibi konularda ilgi çekici örnekler sunarak detaylı bilgiler paylaştı.

Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, kurum içerisinde sağlıklı bir iletişim ağının kurulmasının önemine değindi ve sunumu ile OKÜ Hizmet İçi Eğitimleri Planı’na önemli katkı sunan Prof. Dr. Mahmut Hamil Nazik’e teşekkür belgesi takdim etti.

7-8-10 Mayıs 2024 tarihlerinde, Rektörlük Büyük Salonda devam edecek eğitim programı kapsamında Öğr. Gör. Mehmet Kurt tarafından Protokol Kuralları, EBYS Şube Müdürü Serkan Kurban tarafından ise Resmi Yazışma Kuralları-EBYS eğitimi verilecek.

7 Mayıs 2024 (Bu haber 306 defa görüntülendi)