OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

OKÜ Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu’ndan Rektörümüze Ziyaret

Yayın Tarihi : 12 OCAK 2018, Cuma

OKÜ Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu (ADEM) Başkanı Ahmet Selim Durna ve topluluk üyesi Ahmet Erşık, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

OKÜ Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu (ADEM) Başkanı Ahmet Selim Durna, geçtiğimiz haftalarda Sarıkamış Harekâtı’nın 103. yılı dolayısıyla şehitleri anmak için Kars’a gitmelerine vesile olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür etmek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

ADEM Topluluğu ziyarette, 40 kişilik öğrenci grubuna Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından tahsis edilen otobüs dolayısıyla memnuniyetini ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’e OKÜ Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu (ADEM) Başkanı Ahmet Selim Durna ve topluluk üyesi Ahmet Erşık, Şehitler Diyarı Şarıkamış yazılı resim hediye etti.

Rektörlük makamında ağırladığı öğrencilere ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, öğrencilere, bugün bayrak altında, hür ve bağımsız olarak yaşayabiliyorsak, bunu şehitlerimize, gazilerimize borçluyuz diyerek nazik ziyaretleri dolayısıyla öğrencilere teşekkür etti.