OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi'ne Katıldı

Yayın Tarihi : 13 EYLÜL 2017, Çarşamba

2003 yılından itibaren her yıl düzenlenen, Avrasya coğrafyasında;  akademik, sosyal, ekonomi ve eğitim alanlarında işbirliğini hedefleyen uluslararası kongre niteliği taşıyan ve bu yıl 15.si düzenlenen Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi’ne (UTDSBK) konuşmacı olarak Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk de katıldı.

Her yıl Türk Dünyasının tarihi, kültürel ve ekonomik merkezlerinden birinde düzenlenen kongre bu yıl 11-12 Eylül 2017 tarihleri arasında Komrat Devlet Üniversitesi ev sahipliğinde Moldova Cumhuriyeti’nin Gagavuzya Özerk Bölgesi Başkenti Komrat’ta yapıldı.

Komrat Devlet Üniversitesi'nin sahipliğinde gerçekleşen kongreye Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan ve Kırgızistan'daki çeşitli üniversitelerinden akademisyenlerin katıldığı kongrede “Yöneticilerin Örgüt Kültürü Algılamalarının İç Girişimcilik Üzerindeki Etkisini Belirlemeye Yönelik Konaklama İşletmelerinde Bir Araştırma: Marmaris Örneği’’ başlıklı bildirisini sunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, ayrıca Gagavuzya’da çeşitli resmi görüşmelerde de bulundu.