İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Sağlık Yüksekokulu'nda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu’nda devir teslim töreni düzenlendi.

Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğünden ayrılan Doç. Dr. Ayşe Tülin Öz’den boşalan Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğüne Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç atandı.

Devir Teslim Töreni Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün katılımıyla yapılırken Rektörümüz görevi devreden Doç. Dr. Ayşe Tülin Öz’e Sağlık Yüksekokulu’na bugüne kadar yaptığı olumlu katkılarından dolayı teşekkür ederken görevi devralan Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’a görevinde başarılar diledi.

Sağlık Yüksekokul Müdürlüğü görevini devralan Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, “Yeni kurulan bir Sağlık Yüksekokul’u olmasına rağmen Yüksekokul için çok güzel işler yapmış, bundan sonra da Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’ün de güçlü destekleriyle iyi ve güzel laboratuvarlar kuracağız ve öğrencilerimize en iyi hizmeti sunup, en iyi eğitimi vereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Doç. Dr. Ayşe Tülin Öz’e çiçek ve plaket takdim ederek başarılar diledi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler