İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitemiz 10. yılı etkinlikleri çerçevesinde Rektörümüz Prof. Dr. Murat TÜRK tarafından Çınar ağacı dikimi gerçekleştirildi.

Üniversitemizin 10. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde Kampüsümüzün yeşil dokusuna uygun 10 yaşındaki bir çınar ağacı Rektörlük Binası önündeki yeşil alana bizzat Rektörümüz Prof. Dr. Murat TÜRK tarafından dikilmiştir.

Prof. Dr. Murat TÜRK Üniversitemiz Kampüsünün düzeni ve yeşilliği ile herkesin dikkatini çektiğini, dolayısıyla bu güzelliği çoğaltarak devam ettirmeye çalıştıklarını ifade ederek, Üniversitemiz ömrünün ve gelişiminin Çınar ağacı gibi köklü ve uzun olmasını temenni etmiştir.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler