İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Bahçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Milli Eğitim Müdürü ve Bahçe MYO Müdürü'nden Üniversitemize Ziyaret

Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Bahçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy ve Bahçe MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Yanıktepe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında ağırladığı konukları ile ilgilenen sayın Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, inşaatı hızla devam eden Bahçe Meslek Yüksekokulu hakkında da bilgiler verdi. Konukları Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Bahçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy ve Bahçe MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Yanıktepe’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler