İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Rektörümüz Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mahmut Hamil Nazik'i Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mahmut Hamil Nazik’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi’nde  ilk olarak Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünün açıldığını  ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk,  2017–2018 eğitim-öğretim döneminde bölüme ilk defa öğrenci alan Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi’nin nitelikli bir büyüme ve gelişme olabilmesi için farklı bölümlerin de açılması stratejik olarak planlandığını söyledi.

Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mahmut Hamil Nazik ise "Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’ün bu nazik ziyareti dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler