İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, 7 Ocak Kurtuluş Coşkusuna Katıldı

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96'nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törenlere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk de katıldı.

Tören, Devlet Bahçeli Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Atatürk Anıtına Üniversitemiz çelenğini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün sunmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, protokol üyeleri ve vatandaşlar yürüyüş yaparak kurtuluş şehitliğinde düzenlenen törenle Kurtuluş Savaşı şehitlerini andı. Şehitlikte gerçekleşen törenin devamında, Akyar Caddesi, Devlet Bahçeli Bulvarı ve Musa Şahin Bulvarı güzergâhından yürüyüş yapılarak Devlet Bahçeli Meydanı'nda devam etti.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler