İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Stratejik Düşünce Kulübü'nden “Başka Türlü Görenler” Programı

Üniversitemiz kulüplerinden Stratejik Düşünce Kulübü, “Başka Türlü Görenler” başlıklı programı Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda düzenledi.

“Başka Türlü Görenler” başlıklı programa konuşmacı olarak Yazar Ayşegül Genç katıldı. Genç öğrencilere karşı yaptığı konuşmada, biz 13 yıldır Genç Dergisini çıkarıyoruz. Özellikle gençlik kavramını değiştirmek için yola çıktık. Bizim genç tanımımız; yaptıklarıyla yaşayanlara ihtiyar, yapacaklarıyla yaşayanlara ise genç diyoruz. Edebiyat insanı diri tutmaya yarayan insanın duygusuna hitap eden bir dal olduğunu söyledi. Genç, “Sözümüzün kıymetli olması için kendimizin kıymetli olması gerek. Bunun için yaptığımız işlerin değerli olması gerekli. Donanımımız iyi ve değerli olacak ki sözümüz değerli olsun.” dedi.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Yazar Ayşegül Genç'e programın sonunda Stratejik Düşünce Kulübü danışman hocası Doç. Dr. Halef Dizlek tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler