İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Osmaniye Anadolu Lisesi'nden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Osmaniye Anadolu Lisesi, okul öğretmenleri ve öğrencileri, Okul Müdürü Mustafa Loğoğlu nezaretinde Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi'ni de gezen, Üniversitemiz ve öğretim programları hakkında bilgilendirilen öğrenciler, öğretmenler ve Müdür Mustafa Loğoğlu, gezi programının ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk tarafından Rektörlük Makamında kabul edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk, makamında kabul ettiği Osmaniye Anadolu Lisesi okul öğretmen ve öğrencilerine, Okul Müdürü Mustafa Loğoğlu'na ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Ziyarette Osmaniye Anadolu Lisesi öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'e çiçek takdim etti.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler