İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Kültürel Gelişim Kulübünden 'Üniversite Kazanmak mı? Kendini Kazanmak mı?' Başlıklı Program

Üniversitemiz kulüplerinden Kültürel Gelişim Kulübü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi 1 Salonunda ‘Üniversite Kazanmak mı? Kendini Kazanmak mı?’ başlıklı program düzenledi.

Düzenlenen programa bir dönem TRT 1 yayın koordinatörlüğünde görev almış Şair-Yazar Bülent Ata konuşmacı olarak katıldı. Ata, yazarlığa nasıl başladığını ve yazarlık serüveninde yaşadıklarını öğrencilere anlattı.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Şair-Yazar Bülent Ata öğrencilere ‘Hayattaki en önemli torpil nasibinizdir.‘ diyerek kitaplarını imzaladı.

Programın sonunda Şair-Yazar Bülent Ata’ya günün anısına plaketi Kültürel Gelişim Kulübü Başkanı İbrahim Karataş verdi.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler