İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations | Anket Sistemi | EN  RU

Anasayfa » Haberler » Kadınların Mesleki Eğitimi ve Kadın İstihdamı Sempozyumu na Üniversitemiz de Katıldı

Yükseköğretim Kurulu tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın katılımıyla düzenlenen "Kadınların Mesleki Eğitimi ve Kadın İstihdamı Sempozyumu" na Üniversitemiz de katıldı.

Sempozyuma, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Türk, Sağlık Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ayşe Tülin Öz, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nermin Bahşi ve Osmaniye Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Güler Yalçın’ın yanı sıra YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve YÖK Üyeleri, milletvekilleri, üniversitelerden rektör ve rektör yardımcıları, üniversitelerin kadın çalışma merkezi yetkilileri, ilgili akademisyenler, kadın girişimciler ve çeşitli üniversitelerden öğrenciler katıldı.

Sempozyumda Kadın istihdamına yönelik yaşanan problemler ve çözüm önerileri etraflıca ele alındı.

Yayına Hazırlayan : Basın ve Halkla İlişkiler